Vi letar efter dig!

ISGR söker för närvarande följande tjänster:

ISGR söker specialpedagog 100%, tillsvidare.
Sista ansökningsdag: 2018-04-27

ISGR (the International School of the Gothenburg Region) är en fristående skola i centrala Göteborgmed två sektioner; den nationella sektionen som följer den svenska läroplanen och den internationellasektionen som följer IB-programmet (International Baccalaureate.) Som specialpedagog träffar du idenna tjänst främst elever från den svenska sektionen i åldrarna 12-16 år.

Vi söker en specialpedagog med ett starkt engagemang för sitt uppdrag. Du kommer att vara del av vårtelevhälsoteam där rektor, skolsköterska, kurator och psykolog ingårsom tillsammans med övrig personal arberar för att främja våra elevers hälsa, lärande och trygghet. På ISGR kan vi erbjuda en unik internationell miljö med ett positivt klimat, goda studieresultat och professionella pedagoger.

Arbetsuppgifter:
- Du ingår i skolans EHT-Team med ansvar för det specialpedagogiska perspektivet
- Du arbetar utifrån det specialpedagogiska uppdraget med kartläggningar och ÅP
- Du har handledning och rådgivning i specialpedagogiska frågor
- Du medverkar vid föräldrakontakter
- Du handleder pedagoger när det gäller extra anpassningar
- Du arbetar med enskilda elever och elever i grupp

Då vi har elever från mer än 60 olika nationaliteter ser vi gärna att du har en god förmåga och insyn i ett mångkulturellt arbete.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad specialpedagog med tidigare erfarenhet inom yrket och
vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god förmåga till samarbete.
Tjänsten är på 100% och tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) till maria.lindberg@isgr.se. Kontakta gärna rektor Maria Lindberg på tel. 031-708 92 26 eller via mail maria.lindberg@isgr.se om du har några frågor.

 

Jobbtitel

Specialpedagog 100%

Sista ansökningsdag

2018-04-27


Observera att ISGR inte kan erbjuda ett internationellt paket som täcker transport och logi. Vad vi erbjuder är att vara en del av ett passionerat, dynamiskt och kreativt team med anknytning till utbildning och IB-filosofin. Vår skola ligger i hjärtat av Göteborg, inom gångavstånd från den vackra stadskärnan. Om det här är något som låter tilltalande, vänligen kontakta oss.